Montaža i servis klima uređaja

Mi možemo realizirati Vaše želje ... Vaše potrebe su nam prioritet i pristupamo im s punom pažnjom koristeći iskustvo stečeno na instalacijama klimatizacijskih sustava koje izvršavamo za zahtjevne poslovne i privatne klijente.

Montaža klima uređaja u Vašem domu

Montažu klima uređaja vršimo koristeći isključivo najkvalitetnije materijale te precizne alate vodeći brigu i pažnju o imovini kupca. Obučeni instalateri uvijek će brinuti o Vašem zadovoljstvu.

Kompletna instalacija za poslovne prostore, zgrade i industriju

Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja je u stanju svojim vlastitim kapacitetima i osobljem izvršiti i one najkompliciranije montaže.

Servis i održavanje

Bilo da se radi o jednom ili o poslovnom prostoru s velikim brojem klima uređaja ili je u pitanju održavanje HVAC sistema, naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni. 

Montaža klima uređaja u Vašem domu

U fazi ste izgradnje ili preuređenja Vašeg doma ili stana i želite predvidjeti mjesto ugradnje klima uređaja, instalacije izvesti na način da iste nisu vidljive? Specijalizirani smo za izvođenje instalacija za sve vrste klima uređaja te Vam možemo pomoći.
Cijena izvođenja instalacija ovisi o više faktora te je za svaki objekt potrebno prije izrade ponude, izvršiti detaljan pregled u sklopu kojeg je potrebno definirati razne detalje, od vrste i modela uređaja, do mikrolokacije ugradnje.


KLIMA BUHIN - Maksimirska 11, Zagreb,
01/2395-861,2300-096, f.01/2345-918

Instalacija klima sustava za velike korisnike

Za velike korisnike nudimo usluge montaže rashladnih sustava s najširim spektrom generiranja hlađenja. Nudimo dizalice topline i rashladnike vode (chillere) svih tipova i snaga.
Izvodimo projekte ventilacije zgrada, hotela, poslovnih prostora i proizvodnih pogona distribucijom zraka ventilacionim kanalima, ventilo-konvektorima.
Projektiramo i instaliramo klima komore, rashladne komore u ugostiteljstvu i prehrambenoj industriji svih kapaciteta, klimatiziramo server-sobe i nudimo razna kvalitetna rješenja.
Naše usluge uključuju održavanje i servis sve opreme i sustava Daikin i Hisense za velike korisnike.

KLIMA BUHIN/ SERVIS

Servis i održavanje

Bilo da se radi o jednom ili o poslovnom prostoru s velikim brojem klima uređaja ili je u pitanju održavanje HVAC sistema, naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

Podijelite nas na Facebook-u!

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

MONTAŽA, SERVIS I ODRŽAVANJE

Montaža klima uređaja u Vašem domu.
Kompletna instalacija za poslovne prostore, zgrade i industriju. Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja je u stanju svojim vlastitim kapacitetima i osobljem izvršiti i one najkompliciranije montaže. 
Naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

DRUŠTVENE MREŽE