Hisense-Hi Aqua Smart
Hisense-MultiFunction

Za poslovne ili kućne prostore

Sustav toplinske crpke zrak / voda Hisense apsorbira slobodnu energiju iz vanjske atmosfere, te tako troši manje električne energije za stvaranje više toplinske energije. Serije Hi-Aqua Smart imaju bolje performanse, visoku učinkovitost, uštedu energije, manje emisije CO2. Ovu seriju možete lako instalirati na novu zgradu ili postojeću zgradu.

Visoko učinkovite Hisense toplinske pumpe zrak-voda smanjuju potrošnju energije zgrade. Pored toga, mogu raditi s tradicionalnim izvorom grijanja, poput bojlera na naftu ili plin.


U usporedbi s drugim načinima grijanja, kao što su struja, plin, ugljen / ulje itd., sustav toplinske crpke je učinkovitiji i godišnje smanjenje troškova je očito.

KLIMA BUHIN / HISENSE Hi-Aqua Smart

Hi-Aqua Smart

Hi-AquaSmart dopušteno je kombinirati s postojećim bojlerom ili solarnim uređajem, tako da je nesumnjivo Hi-AquaSmart najbolja alternativa tradicionalnom sustavu kotlova u staroj zgradi, a također i kao povratno rješenje za vruću vodu postojećeg kotla. U slučaju da jedna grijaća jedinica ne radi zbog nepredviđenog problema, ovaj sustav može osigurati da se sustav grijanja ne zaustavi.

KLIMA BUHIN

Hisense - Hi Aqua Smart

¤ Podno grijanje
¤ Topla voda za kućanstvo  
¤ Grijaća tijela-radijatori 
¤ Hi-aquasmart+sunčevi kolektori / bojler(opcija)
Klima Buhin Hisense HiAqua Smart
Klima Buhin Hisense Hi-Aqua Smart

Hisense - Multi Function

Klima Buhin Hisense Multi Function serija - 3 u 1¤ Centralni klima uređaj 
¤ Podno grijanje 
¤ Topla voda za kućanstvo 


Hisense Multifunction VRF Sistem je višenamjenski inteligentni ekološki kućni sustav s integracijom centralnog klima uređaja, podnog grijanja i tople vode za kućanstvo.

VISOKA UČINKOVITOST - ŠIROK RASPON RADA - ZA VAŠU UDOBNOST I ZDRAV ŽIVOT

Klima Buhin Hisense Multifunction sustav

Hisense - MultiFunction

KLIMA BUHIN /Hisense Multifunction VRF Sistem

Hisense MultiFunction VRF Sistem je višenamjenski inteligentni ekološki kućni sustav s integracijom centralnog klima uređaja, podnog grijanja i tople vode za kućanstvo. Koristeći visoko učinkovitu istosmjernu invertersku tehnologiju, tehnologiju toplinske crpke i tehnologiju povrata topline, gradi inteligentniji i ugodniji život u kući .

Klima Buhin Hisense - sponzor UEFA 2020

Katalog

Hisense VRF

Podijelite nas na facebook-u!

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

PRETPLATITE SE NA NAŠE NOVOSTI

Pretplatite se emailom na naše novosti i dobivate mogućnost brzog informiranja o svim novostima na najbrži način.

DRUŠTVENE MREŽE