Daikin VRV (Variable Refrigerant Volume). Koncept potpunog rješenja.

Daikin VRV omogućava povezivanje sljedećih jedinica:

ZIDNE JEDINICE
PODNE JEDINICE
PODSTROPNE JEDINICE
KAZETNE JEDINICE
KANALNE JEDINICE
HRV JEDINICE
KLIMA KOMORE
ZRAČNE ZAVJESE 'BIDDLE'

Pogodnosti za krajnjeg korisnika 


Precizno upravljanje zonama – Operativni troškovi su manji, zbog mogućnosti individualne kontrole svake zone odnosno jedinice. Sustav grije odnosno hladi samo one prostore u kojima je to potrebno. Sustav također može koristit toplinu dobivenu hlađenjem, za grijanje drugih prostorija odnono potrošne tople vode.

Inverterski kompresori – omogućuju kontinuiranu kontrolu količine radne tvari. Tako se učin prilagođava različitim opterećenjima u svakoj prostoriji čime je izbjegnuto rasipanje energije.
Svi inverterski kompresori omogućuju preciznu kontrolu temperature radne tvari automatski prilagođavajući vaš VRV zahtjevima zgrade i zahtjevima za klimatizaciju, smanjujući troškove rada 28%.

Pametno upravljanje energijom – Alati za pametno upravljanje energijom smanjuju troškove tako što sprječavaju rasipanje energije. Korištenjem funkcije za programiranje i alata za nadziranje jednostavno možete otkriti rasipanje energije i pratiti potrošnju kako biste osigurali da je sve prema planu. Naši pametni alati neprekidno maksimiziraju učinkovitost.


Cjelovito rješenje za upravljanje klimatizacijom zgrade . Od energetski učinkovitog grijanja i klimatizacije do ventilacije i upravljanja zgradama, nudimo klimatizacijska rješenja za vaše zgrade.
Daikin VRV sustav povrata topline - iskorištava toplinu dobivenu hlađenjem jednog prostora za zagrijavanje drugog – npr. podnim grijanjem, ili za dobivanje potrošne tople vode.

Klima Buhin Daikin VRV shema
 • Minimizirajte gubitke toplog i hladnog zraka – prolazite kroz zračnu zavjesu Biddle
 • Jedinstvena potpuno ravna kazetna jedinica neprimjetno se uklapa u spuštene stropove i neće vas ometati zahvaljujući svom tihom radu
 • Ako imate visoke stropove, ugradite podno grijanje će zagrijavati zrak najbliži podu
 • Udišite svjež i kvalitetan zrak bez plijesni i alergena, za ventilaciju koristite našu HRV jedinicu ili klima komore
 • Jednostavna integracija rješenja za toplu vodu u kuhinjama i toaletima
 • Pouzdano hlađenje infrastrukture do -20 °C u prostorijama s poslužiteljima
 • Cjelovito rješenje za upravljanje klimatizacijom zgrade
 • Pametni senzori usmjeravaju strujanje zraka podalje od ljudi i automatski prebacuje jedinicu u način rada uštede energije ili je isključuje ako primijeti da je prostorija prazna
 • Pametni programi olakšavaju upravljanje cijelom zgradom, a naš sustav za upravljanje zgradama (BMS) omogućuje integraciju i upravljanje svim aspektima zgrade (grijanje, hlađenje, električni sustavi, rasvjeta, dizala itd.)

VRT tehnologija
Kao patentirana Daikin tehnologija, varijabilna temperatura radne tvari neprekidno prilagođava brzinu inverterskog kompresora i temperaturu radne tvari – tako osigurava učin koji odgovara opterećenju u zgradi, uz najveću sezonsku učinkovitost.

Kontinuirano grijanje
VRV IV neprekidno pruža grijanje tijekom ciklusa odmrzavanja. Ostale dizalice topline prestaju s grijanjem tijekom ciklusa odmrzavanja, ali VRV IV je opremljena našim patentiranim elementom za akumulaciju topline koji pohranjuje energiju tijekom postupka grijanja. Spremljena energija zatim se koristi za odmrzavanje vanjske jedinice, ali i za održavanje komfora 24/7.

VRV konfigurator
Svaka VRV IV jedinica opremljena je prepoznatljivim VRV konfiguratorom. To je softversko rješenje koje pojednostavljuje konfiguraciju i puštanje u pogon. Vaš instalater provest će manje vremena u konfiguriranju vanjskih jedinica i jednostavnije će prilagoditi vašoj zgradi.

Klima Buhin Daikin VRV

Niski pogonski troškovi za vlasnike zgrada

Naša je tehnologija dizalice topline visoko energetski učinkovita, budući da u procesu grijanja koristi obnovljivu energiju iz okolnog zraka, bez potrebe za dodatnim sustavom za grijanje. To dovodi do izravne uštede u emisijama CO2 i pogonskim troškovima.

Primjerice, varijabilna temperatura radne tvari, jedinstvena značajka Daikina, automatski prilagođava VRV IV sustav za pojedinačne zahtjeve zgrade i lokalne klime, dovodeći do uštede u troškovima od 28% u usporedbi sa sličnim sustavima, bez utjecaja na komfor i prilagodljivost

Zahvaljujući Daikinu, upravljanje zgradama nikada nije bilo lakše. Nudimo širok raspon sustava za upravljanje klimatizacijom koji se uklapaju u vaš VRV sustav i pomažu vam u djelotvornom i učinkovitom upravljanju potrošnjom energije u vašoj zgradi.
 1. Intuitivno sučelje s dodirnim zaslonom potpuno pojednostavljuje upravljanje klimatizacijom
 2. Povežite se s Daikin Cloud uslugom i upravljajte vašim sustavom s bilo koje lokacije u bilo kojem trenutku
 3. Uklopite opremu drugog proizvođača i stvorite ekonomičan mini sustav upravljanja zgradom

Daikin VRV - unutarnje jedinice

Katalog Daikin VRV 

Podijelite nas na facebook-u!

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

PRETPLATITE SE NA NAŠE NOVOSTI

Pretplatite se emailom na naše novosti i dobivate mogućnost brzog informiranja o svim novostima na najbrži način.

DRUŠTVENE MREŽE