Daikin VRV IV s povratom topline

Klima Buhin Faikin VRV vanjska jedinice VRV IV s povratom topline

VRV IV s povratom topline

Vodeće rješenje za komfor i energetsku učinkovitost. 


• Povrat topline prenosi toplinu s mjesta na kojima je potrebno hlađenje na mjesta gdje je potrebna potrošna topla voda ili grijanje
• Tehnologija varijabilne radne tvari automatski prilagođava temperaturu radne tvari opterećenju uz optimalan komfor uz povećanje sezonske učinkovitosti za do 28% u usporedbi s ostalim rješenjima
• Jedinstvena izvedba izmjenjivača topline osmišljena je sa svrhom postizanja najveće sezonske učinkovitosti
• Izvorna 3-cijevna tehnologija povećava energetsku učinkovitost tijekom načina rada povrata topline

Istodobno grijanje i hlađenje
Povrat topline omogućuje istovremeno grijanje i hlađenje. To je idealno za hotele, pa vaši gosti mogu regulirati razinu svog komfora, a korisno je i u zgradama s uredima smještenima na sjevernoj ili južnoj strani.
Praktički besplatno grijanje
Naš inovativni sustav povrata topline ponovno iskorištava toplinu iz ureda i prostorija s poslužiteljima i energetski učinkovito proizvodi potrošnu toplu vodu i zagrijava druga područja zgrade. Izmjenjivač topline je optimiziran za miješani način rada, a poboljšava učinkovitost povrata topline smanjenjem gubitka zračenja.

Daikin VRV IV dizalica topline

Klima Buhin Daikin VRV vanjska jedinice VRV IV dizalica topline

VRV IV dizalica topline

Puštanjem u prodaju jedinice VRV IV, tržištu smo predstavili tri revolucionarna standarda u VRV tehnologiju. Prilagodljiva razina komfora, pametno upravljanje i veća energetska učinkovitost čine Daikin VRV IV dizalicu topline predvodnikom tržišta klimatizacijskih rješenja.

Varijabilna temperatura radne tvari
Najveći inovacijski napredak od uvođenja inverterskog kompresora.
Kao patentirana Daikin tehnologija, varijabilna temperatura radne tvari neprekidno prilagođava brzinu inverterskog kompresora i temperaturu radne tvari – tako osigurava učin koji odgovara opterećenju u zgradi, uz do 28% veću sezonsku učinkovitost. Raspon temperature isparavanja najširi je na tržištu (3 °C do 16 °C), a povećava vaš komfor savršenim balansiranjem temperature zraka u strujanju.

• Može se spojiti sa različitim elegantnim unutarnjim jedinicama

Kontinuirano grijanje
VRV IV neprekidno pruža grijanje tijekom ciklusa odmrzavanja. Ostale dizalice topline prestaju s grijanjem tijekom ciklusa odmrzavanja, ali VRV IV je opremljena našim elementom za akumulaciju topline koji pohranjuje energiju tijekom postupka grijanja. Spremljena energija zatim se koristi za odmrzavanje vanjske jedinice, ali i za održavanje komfora 24/7. 
VRV konfigurator
Svaka VRV IV jedinica opremljena je prepoznatljivim VRV konfiguratorom. To je softversko rješenje koje pojednostavljuje konfiguraciju i puštanje u pogon. Vi kao instalater provest ćete manje vremena u konfiguraciji vanjskih jedinica, moći ćete upravljati s više sustava s različitih lokacija za ključne kupce i jednostavno pristupati početnim postavkama na vanjskim jedinicama. 

Daikin VRV IV S - serija

Klima Buhin Daikin VRV IV S-serija

VRV IV S-serija
- Najkompaktniji VRV.

Budite neprimjetni

Jedinice VRV IV S serije s prednjim ispuhivanjem su tanje i kompaktnije od bilo koje druge VRV jedinice, što znači da mogu svladati sve estetske i zakonske prepreke. Jedinice VRV IV S serije opremljene su najnovijim tehnologijama za uštedu energije i mogu se povezati sa širokim rasponom uglađenih komercijalnih i stambenih jedinica – kao takve predstavljaju potpuno klimatizacijsko rješenje i idealan izbor za situacije s ograničenim vanjskim prostorom.

Dizajn za uštedu prostora

Dimenzije VRV IV S serije čine je najkompaktnijom jedinicom na tržištu. Dugačka je samo 823 mm, što znači da je dovoljno kratka da stane ispod prozora i bude praktički neprimjetna, zbog čega je najbolje rješenje za ugradnju na krov i balkon. Koncept rada s prednjim ispuhivanjem također minimizira turbulencije i uklanja potrebu za vodovima.
Daikin jedinice VRV IV S serije možda su neprimjetne izgledom, ali se ističu kada je riječ o pogodnostima koje pružaju. Uz širok raspon jedinica koje zauzimaju malu površinu i koje se jednostavno spajaju s čitavom paletom elegantnih i komercijalnih rješenja, VRV IV S serije pruža savršenu klimatizaciju unutrašnjosti, komfor, prilagodljivost i standardne značajke VRV IV serije, kao što je varijabilna temperatura radne tvari.
• Može se spojiti sa različitim elegantnim unutarnjim jedinicama
• Idealno za kuće u starim gradskim jezgrama

Klima Buhin Daikin VRV vanjske jedinice

Daikin VRV IV i-serija

Klima Buhin Daikin VRV IV i serije

VRV IV I-serija
- Nevidljivo VRV rješenje.Praktički nevidljiva ... 


Kompaktna i projektirana za unutarnju ugradnju, naša jedinstvena VRV IV i serije toliko je neprimjetna da je praktički nevidljiva, zbog čega je idealna za gradska središta i područja osjetljiva na buku.

Nema potrebe za ugradnjom na vrh krova ili u pozadinu zgrade pa ćete lakše dobiti građevinsku dozvolu i vaše poslovanje će ranije biti u pogonu.

Klima Buhin Daikin VRV IV i serije slika 2

Nedostižna fleksibilnost


VRV IV i serije podijeljena je na dva dijela, zbog čega je vrlo prilagodljiva i jednostavno se ugrađuje.

Postavite lagani izmjenjivač topline (1) u spušteni strop i ugradite kompaktnu kompresorsku jedinicu (2) u stražnji ured, ostavu ili kuhinju.

Tako ćete izbjeći ugradnju na vrh krova ili u pozadinu zgrade i nećete morati žrtvovati dragocjeni komercijalni prostor.

Klima Buhin Daikin VRV
Daikin VRV IV I - nevidljivo rješenje

Vodom hlađeni Daikin VRV

Klima Buhin Daiikin VRV vanjske jedinice vodom hlađeni VRV

Vodom hlađeni VRV 

- Koristeći vodu kao izvor topline, ostvaruje maksimalni potencijal za povrat topline.

Klima Buhin Daikin VRV vodom hlađeni VRV

Vodom hlađeni VRV neprimjetno se integrira u vašu arhitekturu i nevidljiv je s razine ulice s obzirom da zauzima najmanju površinu i projektiran je za unutarnju ugradnju. Jedinica je najlakša na tržištu i idealna za slaganje čime povećava uštedu prostora.

Značajno smanjite emisije CO2 i iskoristite obnovljive izvore energije iz tla. Naš vodom hlađeni VRV koristi geotermalnu energiju za grijanje i hlađenje vaše zgrade, zbog čega je idealan za certificiranje BREAAM. Temperatura tla stabilna je tijekom godine, stoga je riječ o pouzdanom rješenju za područja s ekstremnim vremenskim uvjetima.

Precizno višezonsko upravljanje omogućuje zasebno upravljanje različitim katovima i prostorijama, čime se smanjuje ukupna potrošnja
energije.

Grijte i hladite zgradu koristeći obnovljivu energiju iz tla. Kada odaberete Daikin, odabrali ste najboljeg partnera za vašu ekološku zgradu i certificiranje održivosti, npr. BREEAM, LEED itd.

Inverter i VRV tehnologija

BREEAM, LEED i Daikin energetsku učinkovitost smatraju najvećim prioritetom u razvoju vašeg ekološkog projekta. Najbolje ulaganje koje možete odabrati je Daikin VRV sustav , jer ta tehnologija omogućuje prilagodbu temperature radne tvari u stvarnim uvjetima; tako postižete i održavate optimalnu sezonsku učinkovitost. Daikin VRV jedinice, rashladni sustavi i jedinice rashladne tehnike s povratom topline postižu najbolje rezultate u smislu BREEAM i LEED standarda tijekom izračuna energetske učinkovitosti.
BREEAM je osnovan 1990. s ciljem pružanja pomoći vlasnicima zgrada, arhitektima i projektantima u odabiru dugoročnih i ekonomičnih održivih rješenja. BREEAM koristi neovisne i licencirane procjenitelje za evaluaciju energetske učinkovitosti, upotrebe vode, procjenu razine zdravlja i kvalitete života, onečišćenja, ekologije i procesa upravljanja te na temelju tih znanstvenih procjena zgradama daje sljedeće ocjene: „prolazan“, „dobar“, „vrlo dobar“, „izvrstan“ i „izvanredan“. Ostvarivanjem tih ciljeva ispred zakonodavnih zahtjeva, BREEAM potiče na postizanje veće održivosti i inovativnosti.

Podijelite nas na facebook-u!

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

MONTAŽA, SERVIS I ODRŽAVANJE

Montaža klima uređaja u Vašem domu.
Kompletna instalacija za poslovne prostore, zgrade i industriju. Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja je u stanju svojim vlastitim kapacitetima i osobljem izvršiti i one najkompliciranije montaže. 
Naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

DRUŠTVENE MREŽE