Daikin VRV - zračna zavjesa 'Biddle'

Daikin VRV - zračna zavjesa Biddle 


 Visoko učinkovito rješenje za odvajanje klimatskih uvjeta na ulaznim vratima. Smanjite gubitke topline kroz ulazna vrata i stabilizirajte temperaturu unutar prostorije kombinacijom Daikin klimatizacijskog sustava i energetski učinkovite zračne zavjese Biddle koja se jednostavno postavlja.

Klima Buhin Daikin VRV zračne zavjese Biddle 3

Integracijom toplinske zračne zavjese Biddle sa Daikin VRV sustavom nudi ultimativno, ekološki prihvatljivo, integrirano rješenje za hlađenje, grijanje, klimatsko razdvajanje unutarnjih i vanjskih prostora, ventilaciju svježim zrakom i proizvodnju tople vode.

Rukovoditelji maloprodajnih i komercijalnih trgovina su upoznati s dobrim stranama sustava s otvorenim vratima. Međutim, otvorena vrata također dovode do velikog gubitka zagrijanog zraka i energije. Zračne toplinske zavjese Biddle ne samo da čuvaju toplinu interijera , već također predstavljaju privlačnu okolinu za kupce uz istodobno maksimalno povećanje iskoristivosti energije.

Klima Buhin Daikin VRV zračne zavjese 'Biddle' slika 1

Patentirana tehnologija zračne zavjese

Daikin Biddle zračne zavjese ostvaruju stupanj razdvajanja zraka od 80 - 85% i značajno povećavaju vaš komfor i energetsku učinkovitost. Naš prepoznatljivi dizajn osigurava laminarno strujanje zraka, pri čemu se zrak pomiče istom brzinom u istom smjeru prema podu. Ovo strujanje zraka ima ulogu zavjese koja smanjuje gubitke topline i uklanja turbulencije.

Pametno ulaganje

Za manje od 18 mjeseci vratit ćete vaše početno ulaganje u zračnu zavjesu Biddle, u slučaju da je povezana s Daikin klimatizacijskim uređajem. Integracija je lagana i ne povlači dodatne troškove za ugradnju, primjerice, dodatnih sustava za vodu, sustava cijevi ili kotlova. Zato što su 72% učinkovitiji od standardnih električnih modela, ulaganje u zračne zavjese Biddle značajno će smanjiti potrošnju energije i pogonske troškove te smanjiti gubitke topline za 80 - 85%.

Učinkovitiji od standardnih modela

Smanjuje gubitak topline

Klima Buhin Daikin - VRV - zračna zavjesa 'Biddle' model sa slobodnim vješanjem

Model sa slobodnim vješanjem

- Zidna jedinica
- Jednostavna ugradnja
- ROI razdoblje kraće od 18 mjeseci
- Dostupni su mali, srednji i veliki modeli

Klima Buhin Daikin - VRV - zračna zavjesa 'Biddle' kazetni model

Kazetni model

- Montira se u spuštene stropove
- Vidljiva je samo ukrasna ploča
- ROI razdoblje kraće od 18 mjeseci
- Dostupni su mali, srednji i veliki modeli

Klima Buhin Daikin - VRV - zračna zavjesa 'Biddle' model upušten u zid

Model upušten u zid

- Kanalna stropna jedinica
- ROI razdoblje kraće od 18 mjeseci
- Dostupni su mali, srednji i veliki modeli

Daikin VRV - ostale unutarnje jedinice

Katalog Daikin VRV

Podijelite nas na facebook-u!

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

MONTAŽA, SERVIS I ODRŽAVANJE

Montaža klima uređaja u Vašem domu.
Kompletna instalacija za poslovne prostore, zgrade i industriju. Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja je u stanju svojim vlastitim kapacitetima i osobljem izvršiti i one najkompliciranije montaže. 
Naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

DRUŠTVENE MREŽE