Daikin Sky-Air bluevolution

Tri nova predvodnika Daikin Sky Air A serije


Dosad najinovativnija serija, Sky Air, jedinstveni je paket energetske učinkovitosti i komfora koji najmanje utječe na okoliš, a jednostavno se ugrađuje i upotrebljava.  

Sky Air A serije ostvaruje vrhunsku učinkovitost koristeći Daikin tehnologiju varijabilne radne tvari (VRT) za optimizaciju komfora i prilagodljivosti potrebama svakog kupca.

Nova paleta idealna je za gradska središta i urbana područja jer je najbrže rješenje za upravljanje klimatizacijom koje je dostupno na tržištu.

Sky Air A serije omogućuje najbolje upravljanje putem mobilnog uređaja ili tableta pomoću novog iIntelligent Tablet Controllera i Daikin Cloud usluge.Klima Buhin Daikin Variable Refrigerate Temperature

Povežite se s Daikin Cloud uslugom i pristupite svojim jedinicama s bilo kojeg mjesta, u bilo kojem trenutku

Idealno za manje i srednje komercijalne primjene i ključne kupce. Pratite i smanjite potrošnju na više lokacija.

Sučelje je jednostavno za upotrebu, njime ćete lagano upravljati klimatizacijom
Može se spojiti sa svim dostupnim Daikin unutarnjim jedinicama, npr. jedinicama s kružnim strujanjem i potpuno ravnim kazetnim jedinicama

Klima Buhin Daikin Sky-Air serija A

Novi Sky Air A serije je patentirana Daikin inovacija koja se nalazi u srcu sustava, rješenje pred kojim je lijepa budućnost.

•  Swing kompresor visoke učinkovitosti projektiran je i proizveden posebno za radnu tvar R-32

•  Bluevolution tehnologija postiže nadmoćnu energetsku učinkovitost do razine A++ (na skali SEER do 7,7), smanjujući troškove rada i utjecaj na okoliš

•  Pouzdanost u svim vremenskim uvjetima osiguravaju novi prolazi radne tvari i električni dijelovi hlađeni radnom tvari, zbog čega instalateri mogu očekivati manje poziva za intervencijom

Klima Buhin Daikin Bluevolution tehnologija

Daikin Bluevolution koristi radnu tvar R-32, energetski najučinkovitiju radnu tvar na tržištu za lake komercijalne primjene.
Daikin je ovu radnu tvar tržištu predstavio 2014. na manjim dvodijelnim sustavima, a od tada su poznate prednosti radne tvari R-32:

• Smanjeni utjecaj na okoliš
• Potencijal globalnog zatopljenja 68% manji od uobičajenih radni tvari, kao što je R-410A
•  Manja potrošnja energije i pripadajući računi
•  Smanjenje troškova održavanja jer nisu potrebne godišnje provjere nepropusnosti

Klima Buhin Daikin Sky-Air serije A slika 2

Nadogradnja na Bluevolution tehnologiju i Sky Air A serije

S novom zamjenskom tehnologijom koja se nalazi na svim Sky Air jedinicama A serije, paleta omogućuje brži, jednostavniji i pouzdaniji način zamjene svih postojećih sustava rješenjem s potpuno smanjenim udjelom F-plinova, pred kojim je blistava budućnost.

• Postupak zamjene je ekonomičan i vremenski učinkovit jer je potrebno zamijeniti samo unutarnje i vanjske jedinice – cijevi ostaju
• Ograničena je mogućnost pojave prekida rada, zbog čega sustav troši značajno manje energije

Daikin Sky-Air - elegantne unutarnje jedinice

Naše elegantne, tihe jedinice idealno pristaju uz svaku vrstu dekora - novoga ili obnovljenog. One su izvedene tako da pristaju uz svaki oblik prostorije, koliko god ona bila duga ili nepravilnog oblika te se može sakriti ili postaviti na zid, na pod ili ovjesiti na strop.

Podijelite nas na facebook-u!

KLIMA BUHIN, Maksimirska 11 , 10000 ZAGREB tel. (01) 2395-861, 2300-096

OIB: 90998235185

O NAMA

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,…

Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.

MONTAŽA, SERVIS I ODRŽAVANJE

Montaža klima uređaja u Vašem domu.
Kompletna instalacija za poslovne prostore, zgrade i industriju. Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja je u stanju svojim vlastitim kapacitetima i osobljem izvršiti i one najkompliciranije montaže. 
Naš servisni odjel jamči Vam uslugu kojom ćete zasigurno biti zadovoljni.

DRUŠTVENE MREŽE